Sortides a la natura

Les sortides a la natura, tant a espais naturals propers a l'escola com a Parcs Naturals de Catalunya permeten als infants conèixer el llegat natural del món i els ajuda a aprendre perquè cal cuidar l'entorn. Organitzem i dinamitzem sortides per conèixer de primera mà els ecosistemes del nostre entorn, i treballar diversos temes segons l'edat i els interessos de cada grup. 

Un entorn natural és motivador per si mateix i ens pot servir com a eina pedagògica per treballar una gran quantitat de temàtiques. El fet de sortir fora de l'aula i passar un dia a la muntanya despertarà l'interès i la curiositat de les nenes i els nens que es veuran engrescats en un procés d'aprenentatge intens.

Quines sortides us proposem?

Sortides al Parc Natural de Collserola

Adreçada tant al segon cicle d'educació infantil com a tots els cicles d'educació primària.

Aquesta sortida és accessible en transport públic i ideal per passar un dia a la natura amb els més petits. Segons l'edat del grup, descobrirem diferents racons de la Serra de Collserola i la riquesa d'aquest espai natural tant proper, així com alguns dels seus habitants més sorprenents.

1411939100038.jpg

Sortides al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Adreçada a tots els cicles d'educació primària i alumes d'ESO.

En aquesta sortida d'un dia realitzarem un itinerari adaptat a les caracterisitques de cada grup. Coneixerem un paratge singular; amb muntanyes i cingles de conglomerat vermell, alzinars, coves i balmes. Un entorn únic per descobrir i aprendre a l'aire lliure!

IMG-20180310-WA0052.jpg