Colònies al Parc Natural del Delta de l'Ebre

 

Tindreu l'oportunitat de realitzar activitats d'aventura i experimentació on els alumnes podran treballar en equip, on crearan i enfortiran vincles amb els seus companys, així com aprendran sobre l'espai natural que els envolta!

Una estada a la natura, a part de permetre treballar continguts sobre l'entorn, problemàtiques sobre el medi natural i abordar multitud de temes més, també ens permet, mitjançant dinàmiques i activitats, treballar valors i actituds.

Per què al Delta de l'Ebre?

delta2.JPG

Amb 320 quilòmetres quadrats per explorar, El Delta de l'Ebre és l'hàbitat aquàtic més extens de Catalunya amb gran diversitat d'ambients naturals.

El Parc Natural té 7802 ha, on es poden observar ambients tan diversos com llacunes, badies, platges, dunes, salobrars, boscos de ribera i arrossars.

Vegetació única a Catalunya, gràcies a les característiques del Delta hi podem trobar flora característica de cada hàbitat.

El Delta de l'Ebre té una importància internacional pel que fa a les aus. És un espai de cria d'algunes aus, espai de descans de les aus en migració i espai d'hibernació de moltes espècies.

IMG-20180730-WA0008.jpg
IMG_20180720_103642.jpg

S'hi poden veure fins a 330 espècies d'ocells, que representen el 60% de les aus d'Europa. Hi viuen entre 50.000 i 100.000 aus depenent de l'època

El clima humit i temperat afavoreix la proliferació de molts invertebrats. Hi ha rèptils i amfibis que viuen a les zones aquàtiques, així com abundants espècies de peixos