top of page

QUI SOM?

EDUCAMBIENT dissenyem, acompanyem i dinamitzem processos educatius participatius per conscienciar i sensibilitzar a la població en la importància de respectar i tenir cura del medi ambient.

Volem construir juntes un món just i sostenible 

Apostem per l’educació ambiental com a eina de transformació social i motor de canvi. 

Apropem als infants i joves a la natura d’una manera vivencial per enfortir el vincle amb l’entorn que els envolta. 

Fomentem el pensament crític i la reflexió per a l’acció sobre els reptes de la crisi climàtica actual, per empoderar a les persones com a agents de canvi. 

Els VALORS que ens mouen són…

Sostenibilitat ambiental: impulsem projectes basats en la sensibilització ambiental i el desenvolupament sostenible, des d’accions locals per contribuir a transformacions globals.

Transformació social: engeguem processos transformadors per empoderar als infants i joves en la seva capacitat de decisió i acció en vers a les problemàtiques socioambientals actuals, a partir de la presa de consciència i la participació col·lectiva.

Ecofeminisme: incorporem la mirada ecofeminista en totes les nostres accions i processos, posant la vida al centre i reconeixent les cures.

Treball en xarxa: creem sinergies amb els actors del territori per desenvolupar projectes situats en el context local, amb l’objectiu de teixir aliances que impulsin l’articulació sectorial i territorial.

Compromís: ens mou la voluntat de sembrar llavors de canvi a partir dels projectes que desenvolupem, buscant la màxima coherència amb el context i les necessitats de cada actuació.

L'equip

flor de cerezo

Robert Reverter

plantas|vegetales|arbustos

Anna Bartomeus

Flores amarillas

Roger Bartomeus

bottom of page