top of page

Educambient us proposa unes activitats extraescolars diferents, amb temàtica ambiental. On el joc i l'exploració de la natura són un pilar fonamental i es busca que els nens i nenes creïn un vincle emocional fort amb la natura a la vegada que aprenen sobre ella.

Petits

Infants de 3 a 6 anys

Grans

Infants de 6 a 12 anys

EXTRAESCOLAR
TARDES AL BOSC

Els infants aprenen a partir del joc lliure, en aquesta activitat les 2 acompanyants crearan un ambient adequat pel joc lliure a la natura en el que les nenes i els nens podran experimentar la natura al llarg de les estacions. A partir de contes, elements naturals i alguns altres materials que permeten moltes possibilitats passarem la tarda jugant a la muntanya i aprenent sobre l'entorn que ens envolta, basant-nos en les pròpies experiències, motivació i interessos de cada infant.

Nit_petits.jpg

Petits

Activitats per nenes i nens de 3 a 6 anys (nascuts/des entre el 2017 i 2020).

Aquesta activitat es realitzarà majoritàriament a l'exterior, el punt de trobada i recollida serà la Plaça Rotary International (al costat de la font).

Horaris i preus

Dijous de 17:15 a 18:45 hores (preu trimestral 120€)

Grups de màxim 12 infants, l'activitat estarà dinamitzada per dos educadors/es (ràtio 1:6). Preu amb material inclòs. L'activitat es realitza a l'aire lliure, sempre i quan no hi hagi avisos de perill del Servei Meteorològic de Catalunya. En cas d'alerta meteorològica l'activitat es desenvoluparà en les instal·lacions d'Educambient a la Rambla del Celler 117-119 de Sant Cugat del Vallès. L'activitat comença el dijous 14 de setembre de 2023 i finalitza el dijous 13 de juny de 2024.

Petis

A partir de les sortides setmanals que a la natura es tractaran diverses temàtiques de medi ambient tot lligant les activitats amb l'època de l'any en la que ens trobem. Amb una sortida setmanal regular a la muntanya durant tot l'any, els infants poden experimentar el pas de les estacions i com aquest afecta la natura. Podrem observar els seus cicles i els tempos que té. A partir d'estones de joc, contes i activitats anirem aprenent sobre el medi natural que ens envolta i els valors de respecte i sostenibilitat intrínsecs que trobem a la natura.

Grans

Activitats per nenes i nens de 6 a 12 anys (nascuts/des entre el 2010 i 2016).

 

Aquesta activitat es realitzarà majoritàriament a l'exterior, el punt de trobada i recollida serà la Plaça Rotary International (al costat de la font).

Horaris i preus

Dimarts de 17:15 a 18:45 hores (preu trimestral 120€)

Grups de màxim 12 infants, l'activitat estarà dinamitzada per dos educadors/es (ràtio 1:6). Preu amb material inclòs. L'activitat es realitza a l'aire lliure, sempre i quan no hi hagi avisos de perill del Servei Meteorològic de Catalunya. En cas d'alerta meteorològica l'activitat es desenvoluparà en les instal·lacions d'Educambient a la Rambla del Celler 117-119 de Sant Cugat del Vallès. L'activitat comença el dimarts 12 de setembre de 2023 i finalitza el dimarts 11 de juny de 2024.

 

Moni2.jpg
Grans
bottom of page